Misschien vind je dit leuk: Harry Potter serie De Harry Potter boekenserie bestaat uit een zevendelig spannend en avontuurlijk verhaal over tovenaren. Het verhaal gaat over een tovenaar die veel Speel nu!

Totally Spies spel

Totally Spies gaat over drie studenten uit Beverly Hills in de Verenigde Staten. Ze zijn geheime spionnen van de organisatie WOOHP, welke de taak heeft om de wereld te beschermen tegen allerlei bedreigingen. De verhaallijn lijkt heel veel op het verhaal van Charlie's Angels. Naast de gewone afleveringen van Totally Spies is er een Totally Spies film en meerdere Totally Spies video spellen, gebaseerd op de serie. Uiteraard kun je ook gratis Totally Spies spelletjes online spelen, zoals hieronder.

Totally Spies spelletjes

Hoewel er meerdere Totally Spies spelletjes bestaan, hebben wij hier gekozen om het Totally Spies Dansen spel te delen. In dit avonturenspel dans jij met de dames van Totally Spies, Sam, Clover en Alex. Om de danspassen correct uit te voeren, moet je precies op het goede moment de juiste toetsen indrukken. Een goede training van je geheugen en je reactievermogen dus!