Misschien vind je dit leuk: De Kameleon serie De Kameleon is een Nederlandse jeugdboekenserie van maar liefst 66 delen. Hotze de Roos is auteur van de eerste 60 delen, de laatste 6 delen zijn g Speel nu!

Spelletjes apps

Educatieve en leerzame spelletjes apps zijn belangrijk, maar soms mag je als kind natuurlijk ook eens vrij spelen met leuke spelletjes online spelen. Wanneer het daar tijd voor is, dan ga je op zoek naar leuke spelletjes & game apps voor kinderen. Zo is een auto race spelletje bijvoorbeeld erg leuk. Maar ook puzzel of dress-up spelletjes in de vorm van een app kunnen erg leuk zijn!

Leuke apps voor kinderen: race spelletjes

Race spelletjes zijn spelletjes waarin je meestal een auto of andere wagen bestuurt op een bepaald circuit. Soms race je ook door een stad of bijvoorbeeld niet in een auto maar te voet. Je kunt race spelletjes spelen als app op de telefoon of tablet, maar ook als consolegame bijvoorbeeld of op de computer. Enkele bekende race spelletjes zijn bijvoorbeeld Need for Speed en GTA. Deze spellen kunnen echter geweld bevatten en daarom kun je ook kiezen voor veiligere spelletjes die online, gratis te spelen zijn. Die zijn online erg gemakkelijk te vinden, bijvoorbeeld via een spelletjes portaal als spelletjes-nl. Hierop vind je duizenden gratis te spelen spelletjes.

Dress-up spelletjes

Leuke apps voor kinderen zijn vaak ook dress-up spelletjes. Vooral jonge meiden vinden deze spellen erg amusant. Je kunt je idool aankleden en je hebt keuze uit een grote garderobe. Popsterren als Justin Bieber, Miley Cyrus, Madonna, en meer komen erin voor. Genoeg om uit te kiezen dus.