Misschien vind je dit leuk: De Kameleon serie De Kameleon is een Nederlandse jeugdboekenserie van maar liefst 66 delen. Hotze de Roos is auteur van de eerste 60 delen, de laatste 6 delen zijn g Speel nu!

Kinderboeken

Bridgekids.nl heeft een selectie gemaakt van een groot aantal kinderboeken die ook te bestellen via online boekenwinkels. Wij verwijzen u door naar de leukste kinderboeken en de mooiste sprookjes. Denk aan Jip en Janneke van Annie M.G. Schmidt, De Grote Vriendelijke Reus van Roald Dahl en de bekende sprookjes zoals Assepoester, Doornroosje, Hans en Grietje, Sneeuwwitje, Roodkapje, en meer. Kent u deze kinderboeken uit uw kindertijd nog? Deze spannende verhalen zijn tijdloos, en daarom vinden wij dat u ze ook in deze digitale tijdperk bent uw kind moet delen.

Waarom kinderboeken online via Bridgekids.nl?

De boeken waarmee wij kinderen in Nederland kennis mee willen laten maken sluiten aan bij wat kinderen op school leren. Voor ieder kind is er wel een kinderboek te vinden, dat aansluit op de jaargang en het leesniveau van het kind. Zelfs voor peuters en kleuters zijn er voorleesboeken en prentenboeken te vinden. Kinder boeken zijn niet alleen boeken waaruit (voor)gelezen moet worden, het kunnen ook doeboeken, speelleerboeken of samenleesboeken zijn. Ook deze type boeken hebben wij voor ieder niveau.

Kinder boeken voor elk niveau

Heeft uw kind moeite met lezen? Is uw kind dyslectisch? Ook dan zijn er geschikte boeken en verhalen voor uw kind. Samenlees boeken zijn perfect, u kunt samen met uw kind het lezen oefenen. Ook is het leuk om een verhaal voor te lezen, wanneer het lezen zelf nog niet zo goed gaat. Alle boeken die wij hieronder bespreken zijn in elk geval erg leuk om te lezen, voor zowel u als voor uw kind!

Artikelen

Harry Potter serie

De Harry Potter boekenserie bestaat uit een zevendelig spannend en avontuurlijk verhaal over tovenaren. Het verhaal gaat over een tovenaar die veel te maken krijgt met zijn verleden. Harry Potter, de hoofdrolspeler, komt er op elfjarige leeftijd achter dat hij speciale magische krachten heeft. Hij gaat vervolgens op de tovenaarsschool Zweinst

Lees meer...

Carry Slee boeken

De boeken van Carry Slee gaan meestal over tieners die zich in de nesten werken door problemen met hun omgeving. Sommige verhalen gaan over kleuters of basisschoolkinderen. Haar dochters waren een grote inspiratiebron, veel verhalen waar zij mee thuiskwamen heeft zij gebruikt in haar boeken. Inmiddels zijn er al 8 Carry Slee boeken verfilmd e

Lees meer...

Kippenvel serie

Kippenvel is een serie jeugdboeken van de Amerikaanse auteur R.L. Stine. De doelgroep van de Kippenvel boeken is jongeren tussen de 10 en de 13 jaar. Gedurende de eerste reeks werd Kippenvel geschreven als 'kippevel', zonder “n”.

Over de auteur van de Kippenvel serie

Al vanaf jongs af aan vertelde S

Lees meer...

De Kameleon serie

De Kameleon is een Nederlandse jeugdboekenserie van maar liefst 66 delen. Hotze de Roos is auteur van de eerste 60 delen, de laatste 6 delen zijn geschreven voor Piero Stanco en Fred Dirks. Een aantal delen zijn in het Fries vertaald en 11 delen zijn in het Duits vertaald.

Over de Kameleon boeken

De Kameleon boeken gaa

Lees meer...