Misschien vind je dit leuk: De Kameleon serie De Kameleon is een Nederlandse jeugdboekenserie van maar liefst 66 delen. Hotze de Roos is auteur van de eerste 60 delen, de laatste 6 delen zijn g Speel nu!

Bob de Bouwer spel

Bob de Bouwer is een (van origine Britse) tekenfilm over Bob de Bouwer. Zijn slogan is: “kunnen wij het maken?”. Als antwoord hierop roepen zijn machines: “nou en of!”. Bob werkt dus als bouwer maar is zelf niet altijd even handig. Samen met zijn assistente Wendy klaart hij toch elke klus. De meeste afleveringen over Bob de Bouwer duren 10 minuten, maar er zijn ook langere filmpjes. Uiteraard zijn op dit moment de Bob de Bouwer spelletjes voor kids juist populair.

Bob de Bouwer spelletjes

Inmiddels bestaan er veel Bob de Bouwer spelletjes. Je kunt ze online overal vinden, zo ook op Bridgekids.nl. Wij hebben een leuk (en educatief) Bob de Bouwer spel gevonden, dat jij gratis op onze site kunt spelen. Je plaatst de gebouwen en de voorwerpen op de plaatsen die worden aangegeven. In dit spel bouw jij je eigen hotel en probeer je zelf geld te verdienen.

Zoek je eigenlijk een ander Bob de Bouwer spelletje? Laat het ons dan even weten!