Misschien vind je dit leuk: Totally Spies spel Totally Spies gaat over drie studenten uit Beverly Hills in de Verenigde Staten. Ze zijn geheime spionnen van de organisatie WOOHP, welke de taak h Speel nu!

Apps voor kinderen

(Kleine) kinderen spelen steeds vaker op de tablets of telefoons van hun ouders, en ze kunnen er aardig goed mee overweg. Veel jonge kinderen hebben ook zelf al tablets. Hoe kun je er dan voor zorgen dat je kinderen geen verkeerde dingen meekrijgen via de tablet? Of dat ze toch educatief bezig kunnen zijn op de telefoon of tablet? Wat zijn leuke, leerzame, gratis én grappige apps voor kinderen?

Apps voor kinderen

Op Bridgekids.nl krijg je een overzicht van de leukste en beste gratis kinderen apps. Deze apps zijn niet alleen erg aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. De kinderen apps zijn door kinderen zelf beoordeeld als zijnde de leukste apps. We hebben nog geen officiële onderzoeksresultaten over de effecten van tablets en apps op het leren van kinderen. Toch is het wel zo veilig om met betrouwbare apps ervoor te zorgen dat je kind (of jijzelf!) met iets leerzaams, educatiefs en veiligs bezig bent.

Apps zijn te verdelen in verschillende leeftijdscategorieën. Zo zijn er apps voor kinderen van 0 tot 2 jaar, 2 tot 6 jaar, apps voor de gehele basisschoolleeftijden en apps voor middelbare scholieren. In ieder geval is bekend dat vanaf 2 jaar de vraag naar apps voor kinderen toeneemt. Lees hieronder verder voor de leukste apps.

Artikelen

Spelletjes apps

Educatieve en leerzame spelletjes apps zijn belangrijk, maar soms mag je als kind natuurlijk ook eens vrij spelen met leuke spelletjes online spelen. Wanneer het daar tijd voor is, dan ga je op zoek naar leuke spelletjes & game apps voor kinderen. Zo is een auto race spelletje bijvoorbeeld erg leuk. Maar ook puzzel of dress-up spelletjes

Lees meer...

Educatieve apps

Wat zijn goede, educatieve apps voor kinderen? Welke apps zijn gratis en gaan verantwoord om met in-app aankopen? En leer je (of je kind) er dan ook iets van? Met onderstaande leerzame apps voor kinderen kun je ervan verzekerd zijn dat jij en je kind zorgeloos online zijn. Op deze manier kunnen alle kinderen optimaal profiteren van wat de onl

Lees meer...